header1.jpg header4.jpg header6.jpg header3.jpg header2.jpg header5.jpg

Als je zwanger bent en woont in Purmerend, de Beemster, de Rijp, Wijdewormer, Neck, de Purmer, Kwadijk of Ilpendam dan kan de Verloskundigenpraktijk Purmerend jullie zwangerschap, bevalling en kraambed begeleiden, zowel thuis als in verschillende ziekenhuizen.

Bereikbaarheid
Er is altijd, 24 uur per dag, een dienstdoende verloskundige bereikbaar. Voor dringende zaken, een bevalling of een spoedgeval kun je haar bellen. Verder ook als je dusdanige klachten hebt die acuut gehoord of gezien moeten worden en niet tot het telefonisch spreekuur kunnen wachten. Bel dan het spoednummer: 06-15 33 91 88.

Op 3 vaste momenten in de week is onze praktijkassistente aanwezig om je algemene vragen te beantwoorden, afspraken te verzetten, en dergelijke. Je kunt onze assistente Marjolein bereiken op maandag en donderdag van 09:00 uur tot 15.30 uur en op dinsdagochtend van 09:00 uur tot 13:00 uur. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 0299-37 37 18. Je kunt ons ook een email sturen met je vraag naar: info@verloskundigenpraktijkpurmerend.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Heb je een verloskundige vraag die geen spoed heeft dan kun je bellen tijdens ons telefonisch spreekuur op dinsdag, woensdag en donderdag middag van 13.00 uur tot 14.00 uur. Tijdens het telefonisch spreekuur krijg je een van de verloskundigen aan de telefoon. Telefoonnummer: 0299 37 37 18. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@verloskundigenpraktijkpurmerend.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Voor het maken van een eerste afspraak, vul je ons inschrijfformulier op deze site in of bel je met 0299- 37 37 18. Als je het inschrijfformulier invult, krijg je een bevestiging dat we je inschrijving ontvangen hebben. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de eerste afspraak en echo in te plannen. 

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat de dienstdoende verloskundige de telefoon even niet kan aannemen, bijvoorbeeld doordat er net een kindje geboren wordt. Het kan ook zijn dat we even in gesprek zijn. Probeer het een paar minuten later nogmaals. Kun je ons dan nog niet bereiken en heb je ernstige spoed bel dan naar het Waterlandziekenhuis op 0299-457457 en vraag naar de dienstdoende verloskundige. 

Praktijkadres
Wij zijn gevestigd in het gebouw Zuidland in de Weidevenne aan het Abel Tasmanplein 3. Hier vind je onze eigen praktijk, hier maken we de echo's en hier houden we ook ons avondspreekuur. Als je een afspraak bij ons hebt, kun je plaatsnemen in de wachtkamer. Je hoeft je niet aan te melden, we weten dat je een afspraak hebt en de verloskundige roept je vanzelf binnen.

Verloskundigenpraktijk Purmerend
Abel Tasmanplein 3
1448 NL Purmerend

Je kunt je auto makkelijk parkeren bij onze praktijk. Neem wel een blauwe schijf mee. Je mag hier als bezoeker namelijk een uur staan. Mocht het bij Zuidland vol staan, dan is er vaak nog plek om te parkeren bij het treinstation Weidevenne of anders bij het winkelcentrum. Dit is allemaal gratis.

Created by: Babybladen.nl